Ledige stillinger

Der er desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Uopfordret ansøgning

Hos Multi Text er vi altid på udkig efter nye talenter der brænder ligeså meget for faget som vi gør. Du er derfor velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du mener det er dig vi står og mangler. 

Ansøgning sendes til multi-text@multi-text.dk, med emnefeltet “Uopfordret ansøgning”. Når du sender os din ansøgning, giver du samtidig samtykke til at vi gemmer dine oplysninger i op til seks måneder. 

Har du spørgsmål eller andet du ønsker svar på er du altid velkommen til at skrive til os på ovenstående e-mail adresse. 

Lærling hos Multi Text

Hos Multi Text føler vi et ansvar for at udlære dygtige elever, så vi i fremtiden er sikret god faglært arbejdskraft. Vi værner om vores elever og har gjort det i mange år. Det er vigtigt for os at eleverne har de bedste forudsætninger for et godt uddannelsesforløb og at de kommer ud på den anden side med gode oplevelser og en god portion faglig ekspertise. 

Vi har gennem årene udlært langt over 20 skilteteknikere og er altid på udkig efter nye lærlinge, så vi i fremtiden kan udlære mange flere. 

Send os din ansøgning til ovenstående mail med emnefeltet “Ansøgning skilteteknikerelev”, eller kontakt os på mail for evt. spørgsmål. 

Rul til toppen