Om Multi Text

Siden 1979 har Multi Text haft en passion for at hjælpe virksomheder med at skabe synlighed. Vi er en skiltevirksomhed beliggende i Ringsted hvorfra vi er leveringsdygtige i stort set alt inden for bil- og transportreklamer, print, skilte, POS og butikskommunikation samt andre sjove special opgaver – kun fantasien sætter grænser. 

Uviklingen har været stor. Fra starten af 1979 med en enkelt medarbejder, der lavede håndskårne dekorationer med folie og pensel. Til i dag hvor vi efter flere tilbygninger, er 16 engagerede og erfarne medarbejdere, og storformat- og UV printere, skære- og fræsemaskiner har erstattet håndskæring og pensel. 

Vi startede som en del af Laugesens Autolakereri A/S, men fik hurtigt vores eget navn og brand, Multi Text A/S. I 2004 blev vi selvstændige med eget CVR nr. og navnet blev ændret til det vi hedder i dag; Multi Text Skilte & Print ApS. 

Vi har stadig et tæt samarbejde med Laugesens Autolakereri A/S, og deler ejer, adresse og administration.

Er du vores nye medarbejder?

Hvorfor vælge os?

Erfaring siden 1979

Vi er et team af dedikerede medarbejdere, som sætter service og kvalitet højt og vi står altid klar til at hjælpe. 

Høj kvalitet

Med erfaring, engagement og service, garanterer vi dig en løsning i højeste kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med materialer og udførelse.

Fleksibilitet og hurtighed

Med alle under samme tag giver det os mulighed for stor fleksibilitet, hurtighed og korte leveringstider på vores løsninger.

Rul til toppen