Bil- & Transportsreklamer

IMG_20210624_102919

Hos Multi Text er vi specialister i folieindpakning. Med mere end 40 års erfaring dekorerer vi rigtig mange transportmidler om året. Folieindpakning af transportmidler er en af de mest effektive metoder når du vil øge kendskabet til dit brand.Vores dygtige montører er nogle af de bedste i branchen. Du kan derfor være sikker på at resultatet vil stå knivskarpt. Vi kan skabe præcis det motiv og den farve du ønsker, da vi tilbyder en bred vifte af folier i alverdens farver og effekter. Vi kan lave alt fra et enkelt logo til helfolieringer af alle typer af transportmidler, så du kan skabe opmærksomhed omkring dit brand, når du er på vejen.

Folieløsninger

IMG_20210708_110617

Med folie kan du enkelt og hurtigt skabe helhedsoplevelser samt synliggøre dit brand. Vi er leveringsdygtige i alle typer af folieløsninger, til alle miljøer og alle steder; vinduer, vægge, gulve eller lige netop dér hvor det passer til dit ønske.

Det er vigtigt for os at resultatet er helt i top. Derfor arbejder vi med den nyeste teknologi og de bedste materialer og vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt produkt.

COVID-19 Skiltning

Skærmbillede 2021-11-19 kl. 09.32.18

Vi hjælper dig med din skiltning mod COVID-19. Hjælp dine kunder med at passe på sig selv, med den helt rigtige kommunikation. 

Hos Multi Text tilbyder vi alle former for COVID-19 skiltning og kommunikation. Vi har lavet en række standard løsninger, men har også mulighed for at lave lige den løsning der passer til dig. Kontakt os og hør nærmere.

POS & Butikskommunikation

IMG_20210809_134907

Visuel kommunikation i butikken er vigtig for at give kunderne en god oplevelse og sørge for at kunderne husker dit brand. Med den helt rigtige butikskommunikation kan du påvirke kunderne i købsøjeblikket og dermed sikre dig et salg. 

Point Of Sale (POS) materiale er en effektiv måde at skabe opmærksomhed og blikfang omkring jeres produkter i butikken, på messer eller andre salgssteder. Der er et hav af gode muligheder for brugen af POS materiale. Kontakt os og hør nærmere. 

Messe & Event

IMG_4655

Begivenheder hvor der er mange mennesker er et oplagt sted at sprede sit budskab ud og øge kendskabet af ens brand hos en bredere målgruppe. Vi tilbyder mange kreative løsninger til en gennemført messestand udført i kvalitetsmaterialer, så du kan skille dig ud og skabe blikfang.

Print & Tryksager

IMG_2302

Tryksager er et godt medie til at skabe opmærksomhed om dit brand, i en ellers digitaliseret verden. Flyers, visitkort og andet trykt materiale er et perfekt redskab til at skabe loop i kunderejsen. Reklamer i bybilledet er en effektiv måde at skabe blikfang på farten. Uanset hvilke tryksager du har brug for, kan vi hjælpe dig.

Rul til toppen